Касови апарати Датекс

BlueCash-500

BlueCash-500 е мултифункционално устройство с 10-инчов multi-touch дисплей, операционна система Android 11 и 3-инчов вграден фискален принтер с автоматичен нож. Устройството разполага с множество комуникационни интерфейси, което позволява лесна и безпроблемна връзка с различна периферия като платежен терминал, баркод четец, касово чекмедже.

DP-150 MX

DP-150 MX e компактен касов апарат, с вграден клиентски дисплей, удобна клавиатура с големи бутони, като моделът е подходящ за използване в малки и средно големи търговски обекти.
Възможностите на DATECS DP-150 MX са съобразени с изискванията за обслужване на клиенти и за финансова отчетност в магазини, аптеки, заведения за хранене и забавлвния и разнообразни търговски обекти.
Обемът на фискалната памет на касовия апарат обезпечава 10 годишен експлоатационен период.
ФУ отговаря на изискванията на Наредба Н18 на Министерство на финансите, като осигурява дистанционна връзка с НАП, пълна отчетност за реализирания оборот, както за управителя на търговския обект, така и за нуждите на органите на НАП.

BlueCash-50

BlueCash-50 е касов апарат и платежен терминал с операционна система Android. Разполага с бърз принтиращ механизъм, четци за всички видове картови и безконтактни плащания, 1D и 2D баркод скенер и 5.4-инчов multi-touch дисплей за лесна навигация на продуктов каталог.

DP-25 MX

DP-25 MX е касов апарат от висок клас. Оборудван с 3G модем за връзка, възможност за работа с до 99 департамента и до 100 000 артикула!

WP-500 X

WP-500 X е касовият апарат на бъдещето! 3G модем, 100 000 артикула, Ethernet и 7 редов операторски дисплей.

DP-150

DP-150 е изключително компактен касов апарат, с вграден клиентски дисплей, удобна клавиатура с големи бутони, като моделът е подходящ за използване в разнородни обекти.