Фискални принъери Tremol

TREMOL FP21

TREMOL FP21 е наследник и подобрен вариант на TREMOL FP05-KL. Един от първите сертифицирани фискални принтери, които поддържат и иновативна функционалност за издаване на фискални бележки в електронен вид. Това го прави изключително подходящ за отчитане на продажби в електронен магазин без разпечатване на бона. Устройството е подходящо и за всички високо натоварени търговски обекти, в които се печатат стандартни фискални бележки.

Изключително бързият печатащ механизъм, голямата ширина на термохартиената ролка и атрактивната му цена го нареждат сред най-добрите предложения за Вашия бизнес. Поддържа широк набор от интерфейси, включително LAN.

TREMOL FP07-KL V2

Един от най-малките и компактни мобилни фискални принтери предлагани от Тремол. С неуспоримия си модерен и изчистен дизайн се класифицира на топ позиции на пазара на фискални устройства.

Перфектното мобилно фискално устройство за широк кръг от дейности, благодарение на бързия си печатащ механизъм и Bluetooth връзката с таблети, смартфони и мобилни компютри.

TREMOL FP05-KL V2

TREMOL FP05-KL V2 е един от най-продаваните фискални принтери благодарение на високата скорост на печат и атрактивната си цена. Голямата ширина на термохартиената ролка позволява отпечатването на повече свободен текст.

Относително ниската му цена за устройство от този клас, с изключително бърз печатащ механизъм ранкира TREMOL FP05-KL V2 като перфектното фискално устройство на много от нашите пазари. 

TREMOL FP15-KL V2

TREMOL FP15-KL V2 има голяма скорост на печат, което го прави един от най-бързите настолни принтери на Тремол. Предимство е също и големият контейнер за термохартия, с който разполага.

Изключително надежден и издържлив, благодарение на това, че е базиран на Fujitsu FP510.