Фискални принтери Datecs

FP-50 X

Компактен размер със запазената функционалност на всички фискални принтери с марка DATECS, FP-50X е най-доброто решение, когато трябва да спестите място и средства!

FP-700 X

Висок клас фискален принтер с висока скорост на печат и изключително лесен за използване. Уникално приложение за управление на функции, настройки и отчети от самият принтер.

FP-700 XR

Фискален принтер от серията на FP-700 XR включващ Raspbery Pi3 в корпуса с разширено приложение, отговарящ на изискванията за издаване на фискални бонове за ЕЛЕКТРОННИ (Online) магазини.Подходящ и за Cloud приложения.
Фискална памет с обем осигуряващ работа до 10 години.
Демо приложение за Електронни(Online) магазини – Ръководство за употреба.
Възможност за задаване на департамент, единица и отстъпка.
Генериране и запаметяване на електронен фискален бон с възможност за отпечатване на принтера.
Генериране и запаметяване на електронна разширена касова бележка – фактура съдържаща данни на клиента с възможност за отпечатване на принтера.

FP-650

Компактен размер със запазената функционалност на всички фискални принтери с марка DATECS, FP 650 е най-доброто решение, когато трябва да спестите място и средства!

FP-800

FP-800 e наследникът на FP-550 KL – познат и предпочитан модел за всички обекти с много натоварен режим на работа: супермаркети, бензиностанции, офиси за разплащане на битови и др. сметки.

FP-700 MX

Висок клас фискален принтер с висока скорост на печат и изключително лесен за използване. Уникално приложение за управление на функции, настройки и отчети от самият принтер.

FP-2000

Високоскоростен, безшумен и лесен за използване – това е FP 2000. Изключително надежден, благодарение на използвания принтерен механизъм Citizen, устойчив при заливане, One touch cover open – система за отваряне и Easy paper loading – зареждане на хартия. Най-предпочитаният модел!

FMP-10

Компактен размер със запазената функционалност на всички фискални принтери с марка DATECS, FMP 10 е най-доброто решение, когато трябва да спестите място и средства!

FMP-350 X

Мобилен фискален принтер.Вграденият BT модул осигурява комуникацията между принтера и smart – устройството (Android, IOS, Windows). Логистика, складове, разносна търговия, дистрибуция, интернет търговия – FMP-350 KL обслужва всички сфери на мобилния бизнес.